Oldalsáv

Cégtörténet

Az Industrial - Metal - Works Kft. Szakmai alapokra épülő társaság, mely azért alakult, hogy az építőipar válságában, segítő partnere legyen a Megrendelőknek, Önöknek.  Szeretnénk a megrendelőknek, generál kivitelezőknek olyan hazai és nemzetközi kivitelezési tapasztalatokra épülő szakmai támogatást nyújtani, ami az Európai gyakorlatokat és a termékgyártók hivatalos álláspontjait összegezve, már a kivitelezés tervezési fázisától a kivitelezés során a munka végső minőségéig a Megrendelő számára hasznos és hasznot jelent.

Cégünk egyik egysége az Építészeti Divízió. Az Építészeti Divízió tevékenységébe a szárazépítészeti munkák és az ehhez kapcsolódó befejező szakipari munkák, festés, hideg- és meleg-burkolási munkák lebonyolítása és kivitelezése tartozik.

Cégünk másik egysége az Ipari Divízió. Az Ipari Divízió tevékenysége erőművek, vegyi üzemek ipari üzemek területén ipari hő- és hangszigetelés és bádogozás. Az Ipari Divízió tevékenységéhez a szakipar egyéb tevékenységei is hozzá kapcsolódnak, azaz felületkezelés, és állványozás.

Cégünk dolgozói életmunkásságuk és sok éves németországi és ausztriai építőipari és közel 20 éves szárazépítési tapasztalattal rendelkeznek. (pl: R&M Kft, KAEFER Kft.) Ezen cégek képviseletében több magyarországi nagy projekt lebonyolításában vettünk részt, a kivitelezési és projekt irányítási folyamataiban egyaránt.

„Tapasztalatunk az erőségünk és igényességünk a garancia”